اعلام نتایج و نمایش آثار و بیان اعتراضات شرکت کنندگان مسابقه سردر دانشگاه قوچان
⭕️مراسم داوری و انتخاب طرحهای برتر مسابقه طراحی سر درب دانشگاه صنعتی قوچان عصر امروز با حضور آقایان پروفسور معماریان و پروفسور وفامهر از دانشگاه علم و صنعت ایران، دکتر مداحی از مؤسسه آموزش عالی خاوران مشهد ، دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه و مهندس شیخی سرپرست گروه فنی و طرح های عمرانی در محل اتاق 101 ساختمان امام رضا ( ع ) برگزار گردید . که در پایان داوری 6 طرح برتر از میان 117 طرح رسیده انتخاب شدند.
🔻مهندس شیخی دبیر برگزاری این مسابقات در مصاحبه با روابط عمومی عنوان داشت : دانشگاه صنعتی قوچان نیمه دوم شهریورماه سال جاری فراخوانی کشوری برای طراحی سر درب این دانشگاه بهصورت اجرای مسابقه انجام داد که در مدت زمان مقرر تا اوایل آبان ماه تعداد 117 اثر از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مانند هنر تهران، صنعتی شریف، اصفهان و سازمانهایی مثل شهرداری و نظاممهندسی و میراث فرهنگی به دبیرخانه این مسابقه ارسال گردید .
🔻وی افزود مراسم داوری و انتخاب طرحهای برتر عصر امروز با حضوراساتید و صاحبنظران در این زمینه برگزار شد که در مرحله نخست داوریها 16 طرح انتخاب و پس از امتیازدهی شش طرح نهایی انتخاب و معرفی گردیدند.
مهندس شیخی اضافه کرد : ارزیابی نهایی این طرحها نکاتی همچون ایده پردازی، میزان خلاقیت و نوآوری، توجه به موقعیت بومی و تاریخی منطقه و دانشگاه صنعتی قوچان و مسائل اقتصادی و اجرایی مدنظر قرار گرفت.
🔻همچنین در حاشیه این مراسم عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در مصاحبه با روابط عمومی بابیان اینکه با توجه به کثرت طرحها و تنوع شاخصهای مهمی در انتخاب طرح برتر رعایت شد، افزود: اقتصاد، هویت ایستایی، مصالح و جزئیات، خلاقیت و نوآوری، ایده اول بودن، تکنیکال بودن، سمبلیک بودن و معرفی توان و قدرت دانشگاه صنعتی قوچان مدنظر قرار گرفت.
🔻دکتر وفامهر با اشاره به اینکه با توجه به جمیع طرحها که از گروههای مختلف انتخابشده بود 100 امتیاز در نظر گرفته شد، بیان کرد: باید طرح برتر از خلاقیت و ایدهپردازی قوی برخوردار بود، از طرفی هویت ملی و معماری ایرانی و اسلامی در آن رعایت میشد و قابلیت اجرا نیز با توجه به امکانات و تکنولوژیهای داخلی مدنظر قرار میگرفت.
وی یادآور شد: سر درب یک دانشگاه صنعتی، معرف توان، قدرت و صنعت آن دانشگاه است و باید هویت ایرانی در آن رعایت شود که در طرح برتر هم المانهای معماری سنتی به شکل مدرن ارائهشده و هم اجرای طرح نیازمند قالببندیهای جدید است.
🔻عضو هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بابیان اینکه در این ایده برتر باید تغییراتی لحاظ شود که هیأت داوران آن را به طراح اعلام میکنند، ضافه کرد: مصالح سردرب باید از بتون مسلح و از مقاومت بالایی برخوردار بوده و در آن کابل قرار بگیرد.
🔻گفتنی است نقاط ضعف طرح های اول تا سوم با اعمال نظر دواران برای برطرف نمودن آنها به صاحبان این آثار اعلام و پس ارسال مجدد آثار تصحیح شده به دبیرخانه مسابقات جمع بندی نهائی برای انتخاب طرح برتر جهت اجرا در ورودی دانشگاه صنعتی قوچان انجام خواهد گردید.
🔻همچنین در پایان این مسابقات به پاس حضور داوران محترم لوح سپاسی از طرف جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه به ایشان اهداء گردید.
منبع:
سایت مسابقات معماری و شهرسازی
نفرات اول تا ششم:
- – نفر اول: کد D138/ به سرگروهی امیر شهیدی امام جمعه
- – نفر دوم: کد D189/ به سرگروهی ثنا جهانی
- – نفر سوم: کدD121/ به سرگروهی هادی متولی حقیقی
- – نفر چهارم: کد D202/ به سرگروهی سجاد فدایی
- – نفر پنجم: کد D160/ به سرگروهی مریم شفائی
- – نفر ششم: کدD214/ به سرگروهی الهه قطبی عراقی
آثار مشابه:
اعتراضات
متن اعتراض جمعی از شرکت کنندگان مسابقه
دانلود توضیحات کامل اعتراض و نام معترضینآنچه به عنوان خلاصه در این متن اعتراضی می توان به آن اشاره کرد، متاسفانه وجود دو کار مشابه برای آثار نفرات اول و دوم است و مورد دیگری که می شود بیان کرد عدم توجه به رعایت معیارهای طراحی خواسته شده از سوی دانشگاه در داوری آثار است.
دفاعیه
دانلود دفاعیه خانم ثنا جهانی رتبه دوم مسابقه دانلود دفاعیه آقای امیر شهیدی رتبه اول مسابقهدیگر آثار
این صفحه در صورت ارسال کارهاتون به ادمین تلگرامی به آدرس spiritfog@ به روز خواهد شد.
اطلاع رسانی:
سایت مسابقات معماری و شهرسازی