ورود به سایت
رمزتان را فراموش کرده‌اید؟

لطفاً نشانی ایمیل خود را‌ وارد کنید. از طریق ایمیل، پیوندی برای ساختن رمز تازه دریافت خواهید کرد.

بعد از زدن دکمه "دریافت رمز جدید" به صفحه اصلی سایت هدایت می شوید و یک ایمیل برای شما ارسال می شود.

ثبت نام در سایت

خلاصه پروژه

ساختمان باغ به اثر علیرضا اقدامی ، سپیده شکرچی‌زاده

ساختمان-باغ-به-اثر-علیرضا-اقدامی
نام طراح/طراحانعلیرضا اقدامی ، سپیده شکرچی‌زاده
سال طراحی پروژه؟

شرح کامل پروژه

ساختمان باغ به اثر علیرضا اقدامی ، سپیده شکرچی‌زاده

ساختمان باغ به اثر علیرضا اقدامی ، سپیده شکرچی‌زاده رتبه اول چهارمین دو سالانه معماری و شهرسازی در بخش مسکونی آپارتمانی ساختمان-باغ-به-اثر-علیرضا-اقدامی

ایده پروژه:

ایده پروژه براساس تکرار پیمون مکعب مستطیل شکل گرفته است. برآن شدیم با خرد کردن حجم به پیمون هایی کوچکتر، تناسبات و مقیاس پروژه را انسانی تر و حس آن را به خانه نزدیکتر کنیم. مجموعه ای از فضاهای مجزا برای رفتارهای متفاوت ساکنین آن، چهاردیواری هایی نظام مند با فرم مشابه و شخصیت های متفاوت براساس کاربری هایشان، که تکرار می شوند، به عقب و جلو می روند، به سمت نور و منظره باز می شوند و در نهایت به خلق حجمی یکپارچه و پیوسته منجر می گردد که قابلیت روایت های مختلف برای زندگی ساکنین را فراهم می سازند. سعی کرده ایم در حین پیشبرد پروژه تا حد امکان به هندسه مکعب ها وفادار بمانیم. مکعب های آجری سفید که بر روی بستری خنثی از آجر طوسی قرارگرفته است. بدیهی است این ویژگی حجم همزمان نماهای دوم، سوم و چهارم پروژه را شکل داده و ما را از طراحی نماهای مستقل از حجم نیز بی نیاز می سازد و کمتر باعث خدشه دار شدن چهره شهر می گردد.

خواسته کارفرما:

خواسته کارفرما دو واحد مسکونی مجزا و مستقل برای خودش و فرزندش، سالنی مجزا از واحدهای مسکونی برای برگزاری مراسم با جمعیت بیشتر و یک سوییت برای خانواده سرایدار مقیم بوده است. شرایط خانوادگی ساکنین، تعداد کم واحدهای مورد نیاز و محدودیت ارتفاعی پلاک در ضوابط شهرداری، شرایط پروژه را بیشتر به خانه نزدیک تر می کند تا آپارتمانهای رایج. بنا شامل دو واحد مسکونی مستقل در طبقات اول و دوم است که با توجه به تناسبات شرقی- غربی پلاک، غالب فضاها قابلیت بهره برداری از نور جنوب و دید مناسب را دارند. با توجه به نزدیکی پلاک به بافت تاریخی جلفا، امکان مشاهده برخی از آثار دوره صفوی از جمله گنبد آجری کلیسای بیت اللحم در قاب پنجره های پروژه وجود دارد، ورودی سواره و پیاده مستقل و در تراز همکف قراردارد. برای تاکید ورودی پیاده یکی از مکعب های آجری سفید (پیمون) در این تراز قرارگرفته است. در تراز زیرزمین سالن برگزاری مراسم بصورت گودال باغچه اجرا گردیده تا قابلیت ارتقای کیفیت فضاهای زیرزمین و محرمیت مورد نظر کارفرما را فراهم سازد و ترکیب آن با گیاه و آب به این قابلیت افزوده است. ساکنین همزمان برونگرایی واحدهای مسکونی و درونگرایی تراز زیرزمین را تجربه خواهند کرد به دلیل محدودیت ارتفاعی پلاک، سازه پروژه بتنی با سقف دال بتنی پیش تنیده پس کشیده است تا ابعاد دهانه ها بزرگتر، ضخامت سقف ها کاهش و در نتیجه ارتفاع مفید فضا افزایش یابد. تاسیسات پروژه پکیج ، کولر آبی و اسپیلیت می باشد. منبع تصاویر: هنر معماری طرح های مرتبط شبکه های اجتماعی سایت مسابقات معماری و شهرسازی
۰
استفاده از محتوای این صفحه فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز می باشد.
بدون دیدگاه
183 بازدید
۲۴ آبان ۱۳۹۹
صفحه اصلی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

شما هم نظرات خود را در مورد این پست به ما بگویید!

پاسخی بگذارید

Top