اعلام نتایج مسابقه طراحی کتابخانه عشایری
جوایز
- مجموع جوایز: 55 میلیون تومان
- رتبه اول: 25 میلیون تومان
- رتبه دوم: 15 میلیون تومان
- رتبه سوم: 10 میلیون تومان
- رتبه های 4 تا 8 یک میلیون تومان
راه ارتباطی
- تلفن دبیرخانه: ۴۰۷۷۴۷۶۷(۰۲۱)
- ایمیل
- info@fablab.ir
مشخصات
- نوع فراخوان: ملی
- نوع ارائه: دیجیتالی
- مکان: تهران-ایران
- وضعیت : نتایج نهایی به همراه نمایش آثار
تذکر:
سایت اطلاع رسانی مسابقات معماری و شهرسازی ایران برگزارکننده ی هیچ مسابقه ای نیست و فقط مسابقات موجود را اطلاع رسانی می کند و از نیت هیچ برگزارکننده ای مطلع نیست که آیا نتایج را اعلام و جوایز را پرداخت می کنند یا خیر. بنابراین با توجه به جمیع شرایط موجود و با مطالعه کامل فراخوان و بررسی آن اقدام به شرکت یا عدم شرکت در مسابقه کنید. ضمنا اطلاع رسانی مسابقه دلیل بر این نیست که نقص نداشته باشد.
Top
محتوای تصادفی (برای معرفی و انتشار با مدیر تماس بگیرید.)
جزییات کامل رویداد
اعلام نتایج مسابقه طراحی کتابخانه عشایری
اعلام نتایج مسابقه طراحی کتابخانه عشایری
شبکه های اجتماعی سایت مسابقات معماری و شهرسازی ایران
.
گزارش دبیرخانه مسابقه.
بسمه تعالی
.
با مشارکت خوب طراحان و دغدغهمندان فرهنگی کشور، مسابقه طراحی کتابخانه عشایری، به انجام رسید. در طول دورهی برگزاری با ثبتنام بیش از ۴۰۰ تیم طراحی یا طراح مستقل روبهرو بودیم و در پایان نیز با مشارکت بیش از ۱۷۰ تیم، مجموعهی ارزشمندی از ایدههای نوآورانه برای طراحی و ساخت یک واحد سیار کتابخانه عشایری به دبیرخانه مسابقه رسید..
با وجود تلاش دبیرخانهی مسابقه و به دلیل حجم قابل توجه آثار و شرایط خاص کرونایی کشور که فرآیند داوری را به صورت برخط ممکن ساخته بود، پس از طی مراحل داوری پرزحمت و پرجزئیات، دست آخر در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ در قالب جلسهی آنلاین جمعبندی و داوری نهایی، مجموعه آثار راهیافته به مرحله آخر مورد بررسی چندباره اساتید هیئت داوران قرارگرفت و دست آخر با جمعبندی نهایی لیست بلند آثار به منظور نمایه در رسانهها، لیست کوتاه آثار به منظور قدردانی و اهدای جوایز، و سه برگزیده اصلی مسابقه مشخص شدند..
به این ترتیب برگزیدگان مسابقه طراحی کتابخانه عشایری به شرح زیر خواهند بود:- رتبهی اول: نگار محمدی، فرناز پیکانپور، محمود قربانی و محمد رجاییان
- رتبهی دوم: الهه مرادی و حسین خراسانی
- رتبهی سوم: احسان لسانی و محمدحسین اقلیدس
- – زهره نژادبیگلری
- – سمانه طغیانی دولت آبادی
- – سینا رضایی نوایی
- – عطا خویی
- – مژگان افشارفر، فرناز بیات، فاطیما مفید و محمد کاظمزاده
بیانیه هیئت داوران مسابقه طراحی کتابخانه عشایری
بنام خدا
.
هیئت داوران مسابقه “طراحی کتابخانه عشایری” ضمن تشکر از پشتیبانی و حمایت نهاد کتابخانههای عمومی کشور در پرداختن به موضوعی فرهنگی و پرظرفیت که میتواند به گفتگوی وسیعتر طراحان و معماران با زیست فرهنگی عشایر و اقوام مختلف در کشور منجر شود، از انتخاب روش مسابقه برای دستیابی به ایده های نو قدردانی میکند. همچنین هیات داوران از مجری مسابقه (فبلب ایران) به دلیل فراهم کردن بستر لازم برای ارزیابی و داوری دقیق آثار، رعایت محرمانهگی و نیز نظم و دقت در برگزاری مسابقه کمال تشکر را دارد..
ثبتنام بیش از ۴۴۰ گروه در فراخوان اولیه و ثبت بیش از ۱۷۰ اثر، نشان از توجه خوب جامعهی طراحان و معماران به موضوعات فرهنگی و تلاش برای پاسخگویی هرچه بهتر به نیازهای بومی دارد..
هیئت داوران مسابقه طراحی کتابخانه عشایری، با صرف زمان قابل توجه و دقت کافی، با تمرکز بر کلیه معیارهای کیفی و کمی فراخوان مسابقه، با احراز شرایط فراخوان، مجموعا ۱۴۲ اثر را در مرحله داوری اولیه پذیرفته است. در نخستین مرحله ۲۵ اثر به دلیل عدم کسب حداقلهای کیفی از مراحل بعد داوری بازماندند. در مرحله بعد هیئت داوران با بررسی معیارهای کیفی و کمی هشت گانه مندرج در فراخوان و نمرهدهی جزئی، به ۲۸ اثر در قالب فهرست بلند آثار دست یافتند. این فهرست در بررسی مشترک چند باره، نخست به ۱۵ اثر و سپس به ۸ اثر در قالب فهرست کوتاه مسابقه تقلیل پیدا کرد..
هیئت داوران مسابقه طراحی کتابخانه عشایری، با شناسایی سه رویکرد طراحانه اصلی در مجموعه آثار ارسالی به دبیرخانه مسابقه، اعتقاد بر آن دارد که کلیه این رویکردها میتوانند در مواردی پاسخهای مناسبی برای نیاز مطروحه در فراخوان مسابقه باشند. این رویکردها که از آنها با عنوان رویکرد مبلمان خلاق، رویکرد کانکس بازشده و رویکرد سازهی نصبی سریع یاد میکنیم هر کدام در آثار ارسالی، نمایندگانی شایسته توجه داشتند که از دید هیئت داوران نیز مغفول نماندهاند. به این ترتیب در پایان اگرچه هیچ کدام از آثار ارایه شده از دید هیئت داوران دارای همه جوانب مورد انتظار نبودند اما با توجه به رقابت بین آثار ارائه شده و در قالب رایگیری محرمانه، آثار اول تا سوم مسابقه به شرح زیر معرفی می شوند:- – اثر حائز رتبه اول, کد ۲۵۰G : نگار محمدی، فرناز پیکانپور، محمود قربانی، محمد رجاییان
- – اثر حائز رتبه دوم، کد ۲۹۶G : الهه مرادی، حسین خراسانی
- – اثر حائز رتبه سوم، کد ۰۶۲G : احسان لسانی ، محمدحسین اقلیدس
- کد ۲۶۴i : زهره نژادبیگلری
- کد ۲۴۹i : سمانه طغیانی دولت آبادی
- کد ۲۴۶i : سینا رضایی نوایی
- کد ۱۷۴i : عطا خویی
- کد ۲۳۷G : مژگان افشارفر، فرناز بیات، فاطیما مفید، محمد کاظمزاده
- دکتر حامد مظاهریان
- مهندس محمدرضا قدوسی
- دکتر فاطمه فهیمنیا
- مهندس مهدی مومنی
- دکتر زهیر متکی
آثار رتبه های برتر
رتبه اول
رتبه دوم
رتبه سوم
رتبه های تقدیر شده
آثار بدون رتبه
اعضای تیم : بهروز خیشابه (سرگروه) – شقایق مرادی – حمید آناهید – بهزاد ایمان زادهمطالب مرتبط
نظرات کاربران
شما هم نظرات خود را در مورد این پست به ما بگویید!