ورود به سایت
رمزتان را فراموش کرده‌اید؟

لطفاً نشانی ایمیل خود را‌ وارد کنید. از طریق ایمیل، پیوندی برای ساختن رمز تازه دریافت خواهید کرد.

بعد از زدن دکمه "دریافت رمز جدید" به صفحه اصلی سایت هدایت می شوید و یک ایمیل برای شما ارسال می شود.

ثبت نام در سایت

خلاصه پروژه

طرح پیشنهادی مسابقه معماری ساختمان اداری تجاری بریس

مسابقه-ساختمان-اداری-تجاری-بریس-علیرضا-کریمی
نام طراح/طراحانعلیرضا کریمی کلور
سال طراحی پروژه1396
همکار طراحیسوفیا ملا، پرهام ادیب پور فاز یک: علی مرزبان
مدل سازیپیمان مفتاحی، آرین لطفی
رندرجعفر شادکام
پرزانتهعطیه شیری، پویا سنجری

شرح کامل پروژه

طرح پیشنهادی مسابقه معماری ساختمان اداری تجاری بریس

طرح پیشنهادی مسابقه معماری ساختمان اداری تجاری بریس

 

قرارگیری سایت مسابقه معماری ساختمان اداری تجاری بریس در مجاورت بلوار کشاورز و خیابان کارگر و مطالعه معماری منطقه (جلالیه قدیم) که منظرگاه معماری دوران پهلوی در تهران قدیم بوده و در حال حاضر آثار به جای مانده از معماری زمان، مزین‌کننده فضای شهری موجود می‌باشد، ما را بر آن داشت، تا با الهام از عناصر شاخص معماری پهلوی در منطقه و توجه به ماهیت و موجودیت فضاهای شهری و اماکن مطرح در حول سایت مورد نظر به ایده پردازی، طراحی فرم، انتخاب عناصر و جزئیات و طراحی نما برای مجتمع تجاری اداری بریس بپردازد.

روند طراحی ساختمان اداری تجاری بریس

در روند طراحی با توجه به مطالب فوق و توجه به معیارهای مطرح شده در روند مسابقه و همچنین مطالبات و خواسته‌های کارفرما، مهم‌ترین کلیدواژه‌های مطرح شده به قرار زیر بوده است:
  • – معماری پهلوی
  • – پله
  • – دعوت کنندگی
  • – فرم شاخص
  • – موزه هنرهای معاصر
  • – موزه فرش
  • – هتل لاله
  • – برج‌های دوقلوی سامان
  • – سیالیت فضا
  • – طراحی با مقطع

اصلی‌ترین و موثر ترین عوامل تاثیرگذار در روند طراحی:

  • – زمینه‌گرایی، که با استفاده از تکنیک‌ها و دیتیل‌های معماری منطقه به آن پرداخته شده است.
  • – دید و منظر، که پر و خالی کردن فرم در طبقات، علاوه بر ایجاد تناسبات بصری و کمپزسیون، دید و منظر حداکثری را نیز برای واحدهای مختلف اداری، همچنین فود کورت به سمت پارک لاله، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش، برج‌های دو قلوی سامان و هتل لاله، در برداشته است.
  • – فضای شهری با ایجاد پلازای شهری با استفاده از عناصری چون آب و فضای سبز مینیمال، علاوه بر ایجاد زیبایی بصری در منطقه و همچنین هم راستایی با فضای شهری پیرامون، فضایی را نیز جهت استراحت و مکث، برای عابرین به وجود آورده است.
  • – استفاده حداکثر از فضا در بخش‌های اداری: وجود نیم‌طبقه‌ها، علاوه بر رسیدن به حداکثر فضا، در ۴۵ درصد فضای اشغالی، سیالیت و مقطع با کیفیت بصری را در طرح به وجود آورده است.
  • – جدا سازی بخش اداری و تجاری: جا نمایی پله‌ها، علاوه بر شاخص کردن مجتمع و یادآوری بخشی از معماری گذشته منطقه، ورودی بخش اداری را برای کاربران آن، کاملا مستقل و قابل دسترسی ساخته است.
  • – استفاده از شیشه در نمای تجاری، بخش فعال تجاری را برای محیط بیرون به نمایش گذاشته و دهانه باز ورودی و قرارگیری آن در نبش کشاورز و کارگر، علاوه بر وضوح، نقش دعوت‌کنندگی را به مجموعه ایفا می کند.

مصالح طرح ساختمان بریس

با توجه به معیار‌های مسابقه، حول استفاده از حداقل شیشه در نمای پروژه، مناسب‌ترین و کارآمد ترین مصالح جایگزین استفاده از بتن شفاف در نما می‌باشد، که علاوه بر تامین نور مناسب در طول روز، نمای یکپارچه و شاخص را برای مجتمع ارائه خواهد داد، که همانطور که در تصاویر سه بعدی ارائه شده ملاحظه می‌گردد، حجم طراحی شده با به کار گیری مصالح مذکور و استفاده از رنگ سفید یکنواخت در همجواری با همسایگان، همچون ستاره‌ای درخشان به عنوان اثر معماری شاخص در منطقه، خودنمایی می‌کند.

فضای داخلی پروژه

در فضای تجاری و اداری بصورت پلان آزاد طراحی گشته تا با توجه به برنامه مدیریتی مجتمع و تصمیماتی که برای آینده مجتمع در بخش‌های تجاری و اداری گرفته می‌شود، تقسیم‌بندی و طراحی داخلی گردد.

.

لینک مشابه: طرح پیشنهادی مسابقه معماری ساختمان اداری تجاری بریس اثر مجید مسلمی
۲+
استفاده از محتوای این صفحه فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز می باشد.
بدون دیدگاه
736 بازدید
۲۸ دی ۱۳۹۸
صفحه اصلی

مطالب مرتبط

نظرات کاربران

شما هم نظرات خود را در مورد این پست به ما بگویید!

پاسخی بگذارید

Top