مشخصات

عیسی ذکایی - کارشناس ارشد محیط زیست

عیسی-ذکایی

مشخصات فردی


  • - نام و نام خانوادگی:
  • عیسی ذکایی
  • - سال تولد:
  • 1347/07/20
  • - شهر محل سکونت:
  • تهران

مشخصات تحصیلی


  • - آخرین مقطع تحصیلی:
  • کارشناسی ارشد
  • - رشته تحصیلی:
  • کارشناسی ارشد محیط زیست
  • - دانشگاه:
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد شمال
👇🏻 اطلاعات 👇🏻 برچسب ها: عیسی ذکایی، مسابقه معماری، معمار، مهندسی معماری

رتبه ها و جوایز کسب شده

عیسی ذکایی - کارشناس ارشد محیط زیست
خلاصه جوایز و رتبه ها و مقام های کسب شده
  • رتبه چهارم مسابقه طراحی گلگشت مصلی تهران- 1392
  • جز 13 طرح برتر مسابقه موزه دفاع مقدس تهران(اراضی عباس آباد)– 1384
  • جز 13 طرح برتر مسابقه باغ نور تهران – 1386
خلاصه مسابقات شرکت کرده بدون مقام
  • 🔹 مسابقه طرح معماری بازار ایرانی اسلامی الوند قزوین سال 1396
  • 🔹 مسابقه طرح معماری مدرسه 6کلاسه جیرفت 1395
  • 🔹 مسابقه طرح یادمان میدان آزادی کرمان 1395
  • 🔹 مسابقه طرح معماری موزه انقلاب و دفاع مقدس 1394
  • 🔹 مسابقه طرح یادمان دفاع مقدس -اراضی عباس آباد 1393

استفاده از محتوای این صفحه فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز می باشد.

رتبه چهارم مسابقه طراحی گلگشت مصلی تهران- 1392

تصاویر بیشتر

توضیحات اثر:
معماری مجموعه بر گرفته از معماری ایرانی-اسلامی با حیاط مرکزی و آبنما های متعدد که با معماری مدرن در آمیخته و فضا و معماری آرامی را در مجموعه معرفی می کند.

طرح کلی مجموعه نمایشگاه برگرفته از معماری ایرانی با حیاط وآبنماهای مرکزی, ورودی های به سبک ایرانی در یک طبقه ودر برخی از فضاها بصورت دوطبقه طراحی شده اند. پوشش نهایی بام با نورگیرهای متعدد , معرف نورگیرهای بازارهای ایران قدیم می باشد. آرایش فضاهای نمایشگاهی از احجام جدا از هم آغاز و به تدریج در ترکیب با هم ,حجم های بسته با حیاط مرکزی را ایجاد کرده, حس پذیرش ودرآغوش گرفتن میهمانان را ایجاد می کند. ضمن اینکه این نوع طراحی همنشینی با محیط اطراف خود را به خوبی معرفی می کند.

ادامه متن
معماری مجموعه های اسکان وضیافت با ماهیت مرتبط وامکان ارائه خدمات مناسب به میهمانان در کنار یکدیگر و با ایجاد حیاط مرکزی وسیع و فضایی خصوصی و دلنشین , در دوطیقه طراحی شده اند. سقف نهایی مجموعه بصورت شکستهای متعدد بوده تا از ایجاد پشت بام های رایج ونازیبا جلوگیری وامکان استفاده از انرژی خورشید را با استفاده از صفحات خورشیدی را مهیا کند.حیاط مرکزی شامل فضایی جهت گفتمان, آبنما و سمبل آزادگی و زیبایی بصورت 4 سرو بلند محیطی دلنشینی پدید می آورد.

جداره ونمای خارجی دومحموعه شفاف بوده وبا طراحی دیوارهای دکوراتیو بصورت یک قاب تابلو با در برگرفتن نقوش قالی مانند خود علاوه بر ایحاد یک فضای تقسیم و بوجود آوردن مسیر پیاده دید مستقیم را شکسته و نور آفتاب را از فواصل نقوش قالی بطور ملایم به داخل هدایت می کند. دیواره های دکوراتیو در نقاط ورودی بصورت قوسی میهمانان وبازدیدکنندگان را به اندرونی خود دعوت می کنند.

مجموعه آمفی تئاتر با طرح قوسی با شکستهای متعدد در سقف در قالب 4مجموعه کار می کند. هر یک از بناهای آمفی تئاتر با دو دیواره با نقوش هندسی محافظت وحمایت می شوند. آمفی تئاتر دارای دو سالن در همکف با یک نیم طبقه جهت افراد ویژه می باشد.فضای نشیمن وانتظار باز با نورگیر سقفی در بخش انتهایی قوس فضای نورانی وخوش منظری را ایجاد می کند.

ساختمان حسینیه در دوطبقه با حیاط وپیش ورودی با آبنمای مرکزی پذیرای عاشقان است.رواق پیرامون حسینیه علاوه بر ایجاد فضای زیبای عبوری و ایجاد سایه فضای معماری زیبایی را پدید می آورد.

در طراحی سایر کاربری های مجموعه از قبیل اداری –انتظامی-خدمات ایمنی و غیره سعی شده تا با رعایت الگوی معماری سایر کاربری ها هماهنگی وتناسب لازم چه از نظر بصری و چه از نظر فرم وحجم بنا هیچگونه گسستگی ایجاد نگردد.


اعضای گروه مسابقه گلگشت مصلی...عبدالرضا ذکایی-عیسی ذکایی-سید رضا اطهری


جز 13 طرح برتر مسابقه موزه دفاع مقدس تهران(اراضی عباس آباد)– 1384

تصاویر بیشتر

توضیحات اثر:
کشیدگی زمین و وجود دسترسی اصلی زمین از جبهه غربی ، جانمایی مجموعه ساختمان های موزه را مجاور این دسترسی تعریف کرده است. ایجاد 7 بلوک مستطیل شکل در جهت شرقی غربی به مفهوم 7باغ بهشت ، با منظری به اراضی عباس آباد ، علاوه بر نورگیری مناسب ارتباط منطقی را با مجموعه اراضی برقرار می کند. پیوستگی بلوک ها ، در عین مجزا بودن هر یک ، موزه گرافی مناسبی را جهت بازدید مراجعین پدید آورده است. استفاده از عناصری چون آب و سرسراهای وسیع ، امکان بهره برداری از این مجموعه را در فصول مختلف و با عملکردهای متفاوت میسر می کند.

ادامه متن
حجم کلی بلوک ها از درون تپه آغاز و با بیرون زدگی از آن بصورت یک جداره شفاف خودنمایی می کند.. از 7بلوک طراحی شده ، دو بلوک مرتبط با سالن اجتماعات و خدمات اداری و 5بلوک دیگر ، مرتبط با سالن های موزه دیده شده است. ارتباط بین این دو بخش بصورت یک مسیر باز پیاده برقرار خواهد شد.

جبهه شرقی مجموعه باز و به فضای سبز پله ای هماهنگ با توپوگرافی زمین اختصاص داده شده است.


اعضای گروه مسابقه موزه دفاع مقدس...آرش میلانی نیا-عیسی ذکایی-کیارش میلانی نیا-آذین جباری تهرانی


جز 13 طرح برتر مسابقه باغ نور تهران – 1386

تصاویر بیشتر

توضیحات اثر:
طراحی و ایده اصلی پروژه بر اساس عوارض موجود زمین پایه ریزی شده است .وجود دو گودال در بخش میانی و شمالی زمین به قطر تقریبی 80 و 100 متر و ارتفاع حدود 6 الی 8 متر از سطح زمین موقعیتی مناسب جهت استفاده از عمق را در طراحی ایجاد کرده است .

با توجه به شیب شمالی - جنوبی زمین (اختلاف حدود 17 متر از نقطه ابتدایی تا انتهایی) استقرار هتل و ساختمان اداری مجموعه در نقطه اوج زمین به گونه ای است که گودال شمالی زمین بعنوان حیاط مرکزی پروژه عمل کرده و منظر مناسبی برای 2 ساختمان اصلی را ایجاد می کند قرارگیری ساختمان های فوق در این بخش از زمین باعث می شود تا واحدهای مسکونی مجاور زمین هیچگونه اشرافی به محوطه خصوصی پروژه نداشته باشند.

در این پروژه سعی شده تا از عمق زمین استفاده بهینه گردد و از طراحی احجام سنگین در ارتفاع با توجه به ابنیه اطراف پرهیز گردد تنها ساختمان های شاخص از نظر ارتفاع ، هتل و اداری خواهند بود. گودال جنوبی که بعنوان میدان همایش ها نامیده می شود به آمفی تئاتر روباز و گردهمایی های مختلف اختصاص دارد. در زیر آمفی تئاتر نیز فضای تجاری و نمایشگاه در دو تراز طراحی شده است .

ادامه متن
گودال شمالی میدان تجارت و گردش نامیده شده و خدمات لازم به ساختمان های اقامتی و اداری و نیز ارتباط به آمفی تئاتر را میسر می کند.

حدفاصل دو میدان محوطه ای مناسب را برای جانمایی آمفی تئاتر و سالن همایش ایجاد کرده ، در نتیجه ارتباطی منسجم مابین 2 میدان همایش و تجارت با مجموعه فرهنگی (آمفی تئاتر و سالن همایش) بوجود خواهد آمد.

ورودی اصلی مراکز اقامتی و اداری از ضلع شمال غربی مجموعه بوده. پس از هدایت به فضای باز میدان تجارت و گردش ، از دو جهت وارد مجموعه فرهنگی و بخش اقامتی و اداری و فضاهای خدمات جنبی در زیر میدان می شود.

ارتباط کلیه فضای تجاری ، نمایشگاهی و خدماتی تفریحی بصورت پیوسته در تراز زیر همکف و با انواع دسترسی ها شامل راه پله ، رامپ، پله برقی و آسانسور به ترازهای گوناگون مرتبط می شود.

شکست های متعدد در ترازها علاوه بر تنوع حرکتی ، پیوستگی با شیب زمین را حفظ می کند.

باغ خرید، فضای سبز انبوه که در دل خود مسیرهای پیاده و دوچرخه را جای داده است در بخش شرقی زمین و به سمت شمالی طراحی شده است که با گونه های مختلف گیاهان تنوع زیست محیطی مناسبی را برای بازدید کننده ایجاد می کند. در این فضا علاوه بر استقرار زمین های ورزشی ، فضاهای گردهمایی و اجتماعات ، برگزاری بازارهای موقت خرید برای عموم در نظر گرفته شده است.

مراکز IT و نمایشگاه های مرتبط مراکز سمعی بصری-تجاری –سالنها ی آمفی تئاتر (روبسته و روباز)
سالنهای نمایشگاهی -رستوران و کافی شاپ و مراکز خدماتی –پارکینگ زیرزمینی –فضاهای ویژه مراسم ها
-باغ خرید –زمینهای ورزشی اداری وساختمان هتل وفضای سبز از مهمترین کاربریهای پیش بینی شده در طرح است

بام این مرکز به گونه ای است که بازدید کننده می تواند به روی بام آن رفته و از سمت شمال آن نیز وارد مجموعه گردد. این بخش در دو تراز طراحی شده و فضای باز و زیبایی را جهت بازدید کنندگان فراهم آورده است .

در نهایت سعی شده تا حرکت در کل مجموعه بصورت یکپارچه و پیوسته دیده شود. مراکز خرید، و تفریحی و فناوری در ابتدای مجموعه مراکز فرهنگی ، تجاری و خدماتی در بخش میانی و مراکز اقامتی و اداری در شمالی ترین نقطه مجموعه جانمایی و ترتیب احجام از نظر ارتفاع هماهنگ با شیب زمین طراحی و جانمایی گردد.


اعضای گروه مسابقه باغ نور....عبدالرضا ذکایی-عیسی ذکایی-آرش میلانی نیا-آذین جباری تهرانی

مسابقه طرح معماری بازار ایرانی اسلامی الوند قزوین سال 1396

توضیحات اثر:
اعضای گروه : علیرضا کریمی کلور-عیسی ذکایی-پرهام ادیب پور
مدلینگ و سه بعدی : پرهام ادیب پور - عماد کشفی

مسابقه طرح معماری مدرسه 6کلاسه جیرفت 1395

توضیحات اثر:
گروه یار : عیسی ذکایی-نیره مهاجر-شفق متولی
مدلینگ و سه بعدی : احسان اکرمی

مسابقه طرح یادمان میدان آزادی کرمان 1395

توضیحات اثر:
اعضای گروه عیسی ذکایی-پرهام ادیب پور -مصطفی شادکام
مدلینگ و سه بعدی : احسان اکرمی

مسابقه طرح معماری موزه انقلاب و دفاع مقدس 1394

توضیحات اثر:
گروه یار: علیرضا عظیمی حسن آبادی-عیسی دکایی-نیره مهاجر-شفق متولی
مدلینگ و سه بعدی : احسان اکرمی

مسابقه طرح یادمان دفاع مقدس -اراضی عباس آباد 1393

تصاویر بیشتر

توضیحات اثر:
اعضای گروه : عیسی ذکایی
مدلینگ وسه بعدی :رضا اطهری
تندیس شهید گمنام : استاد فریدون صدیقی


عیسی ذکایی-شرح حال و فعالیتها
عیسی ذکایی متولد 1347 در تهران و فارغ التحصیل مهندسی محیط زیست از دانشگاه آزاد در سال 1375 می باشد.. او به سبب ذوقی که داشت از نوجوانی و در کنار تحصیلات در رشته خود دوره ها و آموزش های معماری را نزد پدرش (عبدالرضا زکایی) فراگرفت واز اواخر دهه 60 در مهندسین مشاور پل میر که پدرش از موسسین آن می باشد بعنوان یکی از سهامداران و اعضای هیئت مدیره مشغول به فعالیت شد.

وی با گذرانیدن دوره های آموزشی تخصصی در زمینه طراحی هندسی معابر شهری–کنترل پروژه-مدیریت کیفیت ایزو(ISO 9001) وHSE , سعی نموده همگام با دانش روز بستری مناسب جهت ارائه هرچه بهتر پروژه هارا فراهم نموده و با شرکت در سمینارهای مختلف نظیر کنفرانس بین المللی آلودگی هوای تهران(1378) در عرصه های زیست محیطی نیز مشارکت کند.

ادامه شرح حال
🔹🔹 او با توجه به تجربیات و دانشی که آموخته مقالاتی در مجلات تخصصی و نشریات کشور منتشر کرده است:
- نگاهی به طرح احیا و ساماندهی بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری-1385-مجله معماری و ساختمان
- مترو ایستگاه های زیرزمینی-مجتمع عای روزمینی-1386-مجله معماری و ساختمان
- زیبایی شناسی در معماری نما-1393-مجله فرهنگی-اجتماعی وهنری نافه

🔹🔹 همچنین در زمینه مسائل ومشکلات اجتماعی و زیست محیطی نیز مقالاتی در نشریات معتبر کشور ارائه کرده است:
- فرهنگ شهر نشینی ( روزنامه همشهری 1384)
- تفکیک زباله های شهری ( روزنامه همشهری-1385)
- بررسی مسئله تکدی گری و دستفروشی ( روزنامه اعتماد-1391)

🔹🔹 او در پروژه های متعددی فعالیت داشته ودارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- پروژه های شهر سالم تهران-1367 الی 1375 (هماهنگ کننده و آرشیو فنی)
- ساختمان مجلس شورای اسلامی ایران-1376الی 1380(هماهنگ کننده وآرشیو فنی)
- باغ کتاب تهران -1384(هماهنگ کننده و آرشیو فنی)
- ایستگاه های مترو تهران –اصفهان-شیراز - مشهد-کرمالشاه-شهرکرد و شهر جدید صدرا 1370-1392
    (هماهنگ کننده-سرپرست کنترل پروژه-سرپرست مستند سازی)
- سرپرست کنترل پروژه و مستند سازی باغ موزه جواهرات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
     (مشاور :شرکت هورشار طرح) – 1390 الی 1392
- عضو کمیته تحقیق و بررسی ساختمان جدید مجلس شورای اسلامی ایران -1392 الی 1393
- عضو گروه طراحی و سرپرست کنترل پروژه و مستند سازی طراحی موزه بانک ملی ایران
    (مشاور :شرکت هورشار طرح -1396

🔹🔹 سایر فعالیتها در حوزه های علمی و تخصصی :
- عضو موسسه تاریخ شفاهی معماری و شهرسازی –اندیشه معاصر از سال 1395
- عضو همکار در تهیه و چاپ و رونمایی کتاب اندیشه معماران معاصر جلد سوم 1390الی 1391
- عضو همکار در تهیه و چاپ کتاب اندیشه معماران معاصر جلد ششم-1396
- سرپرست گروه تاریخ شفاهی دانشکه معماری و شهرسازی دانشگاه شهید بهشتی(ملی) از سال 1395 تا کنون
- عضو همکار در برگزاری دوسالانه معماری ساختمان سال ایران با مجله هنر معماری-1395

🔹🔹 عیسی ذکایی در قالب گروه های معماری در مسابقات متعدد معماری شرکت و حائز رتبه و تقدیر شده است:
- باغ موزه دفاع مقدس تهران –اراضی عباس آباد ( گروهی)-رتبه پنجم-1385
- مجتمع بزرگ فرهنگی-اقامتی و تجاری غرب تهران(باغ نور) (مشاور پل میر)- رتبه چهارم-1386
-پروژه اداری آرش 2 قزوین (مشاور پل میر)- رتبه دوم-1387
- یادمان شهدای دفاع مقدس –اراضی عباس آباد تهران (مشاور پل میر)1387 (نتیجه آرا اعلام نشد)
- گلگشت مصلی امام خمینی-ضلع شمالی مصلی بزرگ تهران ( گروهی)--رتبه چهارم- 1392
- برج لاله تهران (مشاور پل میر) حائز رتبه نشد -1393
- موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران-روبروی حرم مطهر ( گروهی) حائز رتبه نشد -1394
- مدرسه شش کلاسه جیرفت ( گروهی) حائز رتبه نشد - 1395
- بازار ایرانی –اسلامی قزوین ( گروهی) حائز رتبه نشد -1395
- میدان آزادی کرمان ( گروهی) حائز رتبه نشد -1396

🔹🔹 او در حال حاضر نماینده مدیریت و سرپرست گروه کنترل پروژه و مدیریت کیقیت ایزو وHSE در مهندسین مشاور پل میر بوده و ضمن هماهنگی پروژه ها نحوه طراحی و هدایت پروژه ها را با همکاری مدیران گروه های تخصصی (معماری-سازه-تاسیسات ومتره- برآورد) برنامه ریزی وکنترل می کند.


استفاده از محتوای این صفحه فقط با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز می باشد.

منبع:

سایت مسابقات معماری و شهرسازی

 archicomp.ir

Top