۲۳مین دوره جایزه معمار

- مراجعه به جزییات فراخوان
- تلگرام: ۰۹۳۳۷۴۶۹۲۸۰
- ایمیل
- info@memarmagazine.com
- نوع فراخوان: ملی
- نوع ارائه: چاپی - دیجیتالی
- مکان: تهران - ایران
- وضعیت: اطلاع رسانی فراخوان
لطفاً نشانی ایمیل خود را وارد کنید. از طریق ایمیل، پیوندی برای ساختن رمز تازه دریافت خواهید کرد.
ورود به سایت
ثبت نام
خلاصه رویداد
محتوای تصادفی (برای معرفی و انتشار با مدیر تماس بگیرید.)
جزییات کامل رویداد
.
تمام پروژههای ساختهشده پس از انقلاب در چهار گروه عمومی، بازسازی، مسکونی تکواحدی و مسکونی آپارتمانی در ایران که در دورههای قبل جایزه معمار شرکت نکردهاند، مجاز به شرکت در رقابت سال جاری هستند و در چهار گروه جداگانه مورد ارزیابی قرار میگیرند. پروژههای معماری داخلی، اگر دخل و تصرف در اجزای ثابت فضای آنها صورت گرفته باشد، امکان شرکت در گروه بازسازی را خواهند داشت. اما پروژههای مرمتی مجاز به شرکت در رقابت نیستند..
خواهشمند است فراخوان را دقیقاً مطالعه فرمایید. اگر مدارک دیرتر از ساعت مقرر به دفتر برسد، پذیرفته نمیشود. مدارک و اطلاعات به همان شکلی که تحویل گرفته شده چاپ میشود و تغییرات بعدی پذیرفته نخواهد شد. مدارک ارسالی به شرکتکنندگان بازگردانده نمیشود..
• مدارکی که متن آنها به انگلیسی باشد کنار گذاشته میشود.معمار اهل ترکیه، علاوه بر استانبول، از سال ۲۰۱۴ یک دفتر معماری هم در استراسبورگ دارد. پروژههای او عمدتاً در ترکیه اجرا شدهاند، اما در هلند، ژاپن، انگلستان، فرانسه، چین، مغولستان و کنیا هم پروژههایی داشته است. او دانشآموخته دانشگاه فنی استانبول در رشته معماری است. علاوه بر کار حرفهای، از سال ۱۹۹۲ در چند دانشگاه از جمله دانشکده تحصیلات تکمیلی طراحی دانشگاه هاروارد، مدرسه پلیتکنیک فدرال لوزان و مدرسه تخصصی معماری پاریس تدریس کرده. تومرتکین یکی از اعضای مؤسس برنامه تحصیلات تکمیلی معماری در دانشگاه بیلگی استانبول است، کارهای او در نشریات بینالمللی معماری چاپ شدهاند و در سال ۲۰۰۶ هم انتشارات دانشگاه هاروارد یک تکنگاری از کارهایش منتشر کرد. کارهای او برنده چند جایزه معماری شدهاند. در سال ۲۰۰۴ جایزه معماری آقاخان به پروژه او، خانه B2 اهدا شد، در سالهای ۲۰۰۴-۲۰۰۷ عضو هیئت داوران این جایزه بود و در سال ۱۳۹۴ نیز عضو هیئت داوران جایزه معمار بوده است. او نخستین معمار اهل ترکیه است که کارهایش در دوسالانه معماری ونیز در سال ۲۰۲۱ نمایش داده شده است.
استاد دانشگاه دوبلین، استاد ممتاز دانشگاه ونژوکین، مدیر دفتر جدید نظریهپردازی در باب معماری، دانشآموخته انجمن معماری لندن، معمار و مدرس، در بسیاری از مدرسههای معماری از جمله انجمن معماران، دانشگاه کلمبیا، و دانشگاه پرینستون تدریس کرده و استاد و رئیس بخش معماری دانشگاه هنگکنگ، رئیس مدرسه عالی ملی معماری پاریس، استاد و رئیس انجمن هنر و معماری در آکادمی هنرهای زیبای وین و استاد و رئیس بخش معماری دانشگاه کورنل بوده است. تمرکز کار حرفهای و پژوهشی سراجی بر خانههای اشتراکی و فرمهای جدید شهرسازی است که خود آن را «معماری همگانی» مینامد. کتاب و نمایشگاه سال ۲۰۰۷ او با عنوان «اساس خانهسازی شهرهای ما»، نگاهی موشکافانه به صدسال خانهسازی اشتراکی در اروپاست، با جستجو و تلفیق شرایطی که به پدید آمدن خانهسازی اشتراکی انجامید و در پایهگذاری شهرهای مدرن اروپا سهم داشت. کتاب از بحران به بحران، بحثهایی در باب اینکه چرا امروز نقد معماری اهمیت دارد؟ که با همکاری او تدوین شده، بررسی میکند که چگونه خواندن، نوشتن و انتقاد میتواند به موضوعات ضروری که معماری امروز با آنها روبهرو است، بپردازد.
متولد ۱۳۱۵، در سال ۱۳۴۲ با درجه عالی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغالتحصیل شده. از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۷۲ در دفاتر مهندسی مشاور و از سال ۱۳۷۲ در دفتر شخصی خود به کار مشغول بوده است. او در سال ۷۹ به دریافت نشان پیرنیا و لوح قدردانی و سپاس از جشن شصتمین سال تأسیس دانشکده هنرهای زیبا و در سال ۸۱ به رتبه پنجم جایزه بزرگ معمار نایل آمده است. از سال ۷۹ تا ۸۱ نیز عضو کمیته معماری (حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران) بوده است..
کارشناس ارشد معماری از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، فعالیت حرفهایاش را بهعنوان مهندس مشاور از سال ۱۳۵۳ آغاز کرده است. از ۱۳۶۱ در هیئت مدیره مهندسان مشاور باوند عضویت داشته و اکنون مدیرعامل باوند است. او در طراحی و مدیریت پروژههای گوناگون مشارکت داشته و در سالهای ۷۱-۱۳۸۷ در حدود ۱۲ شورای علمی و تخصصی معماری و شهرسازی عضویت داشته و همچنین داور ۹ مسابقه معماری بوده است. تدریس در رشته معماری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، علم و صنعت و دانشگاه آزاد اسلامی ازجمله فعالیتهای آموزشی اوست. از او مقالات متعددی در نشریات تخصصی معماری منتشر شده و همچنین عضو هیئت تحریریه برخی از مجلات معماری و شهرسازی بوده است. حسین شیخزینالدین نشان معماری ایران (استاد پیرنیا) را دریافت کرده و ازجمله معماران برگزیده سال ۱۳۷۹ بوده است.
متولد ۱۳۲۴، دانشآموخته معماری از دانشگاه شهید بهشتی، فعالیت حرفهاى را از سال ۱۳۴۶ با همکارى با وزارت مسکن و شهرسازى، مهندسان مشاور نقش جهان، مهندسان مشاور گنو، مهندسان مشاور بنسار، علاوه بر دفتر شخصىاش، آغاز کرد. استادیوم ۵۰ هزار نفرى یادگار امام تبریز (برنده رتبه اول استادیوم سبز از سوىِ AFC)، سالن چندمنظوره بانوان تبریز و استادیوم ۷۵ هزار نفرى نقش جهان اصفهان، محصول همکارى او به عنوان طراح ارشد با مهندسان مشاور آرتک تا امروز است. در طراحی مسابقه پدیده کیش با مهندسان مشاور شیردل و همکاران (برنده رتبه اول)، مسابقه مرکز فرهنگى سمرقند ازبکستان، طراحى باغ موزه حصار کاخ سعدآباد، هتل ۴۰۰ اتاقى صنایع و معادن و ساختمان کنترل مرکزى کارخانه سیمان بوشهر همکاری داشته است. ساختمان ادارى آقاى مغزى (رتبه پنجم جایزه معمار سال ۸۰)، ساختمان تحقیقاتى فرا افرند در پارک فنآورى پردیس (رتبه اول جایزه ساختمانهاى تحقیقاتى سال ۸۲)، محصول نگاه شخصى اوست. او سابقه ۱۰ سال تدریس در دانشگاه آزاد و داوری در مسابقات معمارى از جمله جایزه معمار را دارد.
شبکه های اجتماعی سایت مسابقات معماری و شهرسازی Archicomp.ir
مطالب مرتبط
نظرات کاربران